Τα οφέλη του Cloud ERP για τις μικρές επιχειρήσεις.


Γνωρίζοντας πως λειτουργεί το cloud ERP, είναι πιθανό να έχετε ήδη ιδέες σχετικά με το πώς μπορεί να ωφελήσει την επιχείρηση σας.

Για να εξαλείψουμε οποιαδήποτε αμφιβολία σας σχετικά με αυτή την τεχνολογία, παραθέτουμε τα 5 σημαντικότερα πλεονεκτήματα τουcloud ERP.

Πλεονεκτήματα του Cloud ERP:

  •   Μειώνει  το κόστος
Το Cloud Computing σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα για την επιχείρηση σας. Θα εξοικονομήσετε  χρήματα στην αποθήκευση και την ενημέρωση του λογισμικού, διότι ο server θα κάνει τη δουλειά για εσάς. Επίσης μπορείτε να εξοικονομήσετε  χρήματα από την«αγορά φυσικής αποθήκευσης» , την επέκταση  της ικανότητα και της  κινητικότητας, όπως σκληρούς δίσκους, CDs, USBs κ.α (Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα όσον αφορά τη συντήρηση του λογισμικού)

  •  Αυξάνεται η παραγωγικότητα
Υπάρχουν πολλές πτυχές, γιατί το cloud ERP αυξάνει την παραγωγικότητα της εταιρείας σας. Ας δούμε μερικές από αυτές:


Εύκολη πρόσβαση- Ευκολία στην πρόσβαση

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία και στα δεδομένα σας οπουδήποτε και να βρίσκεστε, αρκεί να είστε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στα αποθηκευμένα δεδομένα χρησιμοποιώντας και άλλες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου και τα κινητά τηλέφωνα.

Με το να έχετε τη δουλειά σας στα «χέρια σας», μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις και αναβαθμίσεις, οπουδήποτε και να βρίσκεστε και με οποιαδήποτε συσκευή διαθέτετε.


Πολλαπλοί χρήστες

Στα project της εταιρείας σας ή τα δεδομένα αυτής,  μπορούν να έχουν πρόσβαση όσοι έχουν τη δικαιοδοσία να δουν τα αρχεία  αυτά.  Έχετε τη δυνατότητα να δουλέψετε ταυτόχρονα το ίδιο project από όπου και να βρίσκεστε στον κόσμο.

 

Εύκολος διαμοιρασμός

Από τη στιγμή που δημιουργείτε ή ανεβάζετε κάποια αρχεία στο cloud, θα είναι δυνατό να τα δει και η ομάδα σας στην εταιρεία. Δε χρειάζεστε να χρησιμοποιήσετε το e-mail για να στείλετε τα αρχεία σε πολλαπλούς παραλήπτες, ή να επεξεργαστείτε τους παραλήπτες αυτούς και να ξανά στείλετε το e-mail μπρος - πίσω για να το δουν οι άλλοι.

   • Απεριόριστη αποθήκευση
Το cloud computing προσφέρει ένα μεγάλο ποσοστό αποθήκευσης, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλη φυσική αποθήκευση στον υπολογιστή σας.

  • Είναι βολικό
Το cloud computing σας απαλλάσσει από την ταλαιπωρία της ενημέρωσης του λογισμικού και της αποθήκευσης του.

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το πως θα λάβουν την πληροφορία τα μέλη της ομάδας σας, ώστε να μπορέσετε να δουλέψετε για να προλάβετε τη προθεσμία.

Εφόσον μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή στα αρχεία σας και να δουλέψετε από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, μπορείτε να πάρετε την οικογένεια σας και να πάτε διακοπές, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να τηρήσετε τις προθεσμίες.

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο κάποια από τα βασικά πλεονεκτήματα που μπορεί να παρέχει το cloud computing στην επιχείρηση σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε το δικό σας Cloud ERP!

Share